Onze voorlopige koploper

Ja ja we hadden weer een nieuwe oldtimer 924 koploper en ik ging weer terug naar basic dit was de oudste Porsche 924 die ik ooit gehad heb dit was er eentje uit de begin jaren van de 924 deze is van het bouwjaar 08-09-1977 en het mooie van deze is dat hij van binnen en van buiten helemaal kaal geweest is en er van alles aan gedaan en vernieuwd is hij ziet er dan ook heel netjes uit en loopt ook heel mooi het is starten en lopen en hij loopt ook heel mooi stationair en wat ook fijn is alles aan de 924 werkt naar behoren.
Aangezien ik de Porsche 924 te weinig gebruikte en hij het merendeels van het jaar buiten in weer en wind stil stond heb ik deze verkocht en komt er voorlopig waarschijnlijk ff geen Porsche meer en blijf ik tot dan met de VOLVO S40 als koploper rijden.