Sponsors

Deze site en de evementen die we organiseren komen mede tot stand dankzij de sponsoring van:

 


 

   

   

www.vdgugten.nl    Spreekt voor zich.

 

 


 

OfficeTeam Utrecht

 

Alles voor kantoor:

Bedrijfsprofiel

OfficeTeam Utrecht bestaat al sinds 1954 en heeft in die jaren bewezen van alle markten thuis te zijn op het gebied van kantoorbenodigdheden. Sinds 2005 zelfstandig onderdeel van de OfficeTeam Groep Benelux. Het magazijn en kantoor van OfficeTeam Utrecht is gevestigd in Bunnik.

Met name het concept van OfficeTeam Utrecht zorgt ervoor dat het bedrijf zich onderscheid. Er zijn dan ook twee trefwoorden waar u bij de naam OfficeTeam Utrechtaan moet denken.

Service en Flexibiliteit.

Door het werken met veel leveranciers zijn wij in staat om bijna ieder gewenst produkt te leveren.

  • computersupplies
  • papier
  • kantoormeubilair
  • copiërs
  • faxen
  • relatiegeschenken
  • tekenmaterialen
  • presentatiemiddelen
  • plansystemen

Kijk onder “Producten” voor meer informatie of bezoek onze webshop.

www.officeteamutrecht.nl

 


 

 

 

  ENTERNEXT® werd in 1998 in het leven geroepen om bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf betaalbare Internet diensten te kunnen leveren, waarbij de nadruk kwam te liggen op een portfolio en een serviceniveau wat geheel was afgestemd op de eisen van zakelijke gebruikers.In de afgelopen 7 jaar is ENTERNEXT gegroeid naar circa 2.000 zakelijke gebruikers, zowel op het gebied van webhosting, serverhosting als breedband. Tot onze klantenkring mogen wij ondermeer bedrijven als ABN/AMRO, UWV, Zwitserleven, KNSB, De Telegraaf, INFA, Pidplates en SMScity rekenen.www.enternext.com

RELAX, your website is up and running!

 


    

Je zal je drukkerij toch maar drukkerij negen 11 noemen dan moet je toch wel een Porsche Freak zijn niet? nou en dat zijn deze Marco en zijn vriendin Barbara ook hoor, hij/zij zijn druk(kend) aan het sparen om hun droom werklijkheid te laten worden en hij komt er echt nog wel eens hoor, die occassion 356 of die 911 want naar een van deze twee gaat hun keuze uit, allebei zou natuurlijk nog leuker zijn maar dan blijft Marco zijn leven lang drukken en persen en dat is best zwaar hoor. maar mocht u hun een beetje willen helpen en wilt goed en profesioneel drukwerk hebben dan kunt u bij hun terecht in Drukkerij Negen 11 gelegen aan de binnenweg 5d postcode 2923BA te Krimpen a/d ijssel. telefoon: (0031) 0180-519297 / Fax: (0031) 0180-786894

EN JA HOOR HET IS VANDAAG VRIJDAG 20 JUNI 2008 en hij heeft het voor elkaar hij heeft dag en nacht gedrukt en nu NU HEEFT HIJ EEN OLDTIMER PORSCHE 356  van 28 februari 1962 GEKOCHT !!!! namens de 924vriendenkringers gefeliciteerd met deze leuke wagen en veel plezier met het opknappen ervan.

e-mail: [email protected]