Het voorjaarweekend 2022 in Rhoden (NL)

Beste Porsche 924 vrienden en vriendinnen op veler verzoek om voor het voorjaar 2022 weer eens een weekend voor de groep te organiseren ben ik druk voor jullie in de weer geweest waar wij dit keer dan een gezellig weekend in Nederland kunnen houden want ik weet niet hoe de Corona regeltjes zich in Duitsland nog gaan ontwikkelen maar tot op heden wil ik daar dus voorlopig niets gaan organiseren dus op het internet spitten en e-mails versturen en telefoneren en aanbiedingen vragen etc. etc. en zoals jullie wel zullen snappen zijn de gezellige hotels voor volgend voorjaar alweer zowat volgeboekt maar o.k. ik heb naar mijn inziens toch een heel leuk/gezellig hotel gevonden in Rhoden (NL) kijk maar eens naar deze twee videofilmpjes: https://youtu.be/T7ebrN1IKL8
https://youtu.be/NtfO0EhjSro
Onze gastvrouw Janet en haar man Anton houden van gezelligheid en doen er alles aan om het ons naar de zin te maken en zo ook zijn bij hun in het hotel dus onze honden ook van harte welkom en deze mogen ook mee in het restaurant mits ze niet alles bij elkaar blaffen e/o janken de toeslag voor uw hond is 12.50 euro per nacht.
Zij doen niet aan het vragen aan de gasten van vaccinatiebewijzen e/o negatieve testen of mondkapjes op doen, nee integendeel hun houden ook van vrijheid ( met uitzondering natuurlijk van hoe de regeltjes er hier volgend jaar weer uitzien)
Ja en wat kunt u dit weekend verwachten ? de vrijdagmiddag de aankomst in het hotel en ’s avonds een heerlijk buffet en daarna vrij om uw eigen gang te gaan of hier in de gezellige bar van het hotel of op het terras even lekker met elkaar bij kletsen.
De zaterdag: na het ontbijt gaan we in deze omgeving eens een bezienswaardige rondrit maken (bijzonderheden hierover later na het voorrijden) en dan in de avond na het buffet is er voor ons in het hotel een zaal gereserveerd waar muziek voor elk wat wils wordt gedraaid en waar wij weer eens ff heerlijk kunnen dansen.
De zondag: Ja normaal gesproken gaan wij vanuit Duitsland via een mooie binnendoor rit naar ons eindbestemming in Nederland maar ja we zitten nu al in Nederland dus het lijkt mij persoonlijk wel leuk om deze dag nog samen met de groep door te brengen en dat ik dus voor die tijd met het voorrijden even kijk of ik nog iets met een bezoek aan ??? iets leuks kan organiseren en dat wij hierna zeg maar tegen een uurtje of 17.00 uur dan terug zijn bij het hotel en hier in het restaurant dan het afscheid diner houden (dit zoals gewoonlijk voor uw eigen rekening)
En ja wanneer wordt dit weekend gehouden? dit weekend houden wij van vrijdag 13 mei 2022 t/m zondag 15 mei 2022
Ik heb met de eigenaren van het hotel een prijs kunnen afspreken van 150 euro per persoon (met uitzondering van de een persoonskamers hierop zit een toeslag van 17.50 euro per nacht dus in ons geval voor het weekend totaal 180 euro zonder hond)
U krijgt hiervoor: gratis parkeerplaats achter het hotel / 2x ontbijtbuffet / 2x overnachtingen / 2x diner buffet en het gebruik op de zaterdagavond van de zaal en de muziek en op de zaterdag en zondag overdag een mooie rondrit met een bezoek aan? en waar het eigenlijk iedereen om gaat een heleboel gezelligheid !!!
Maar let op deze prijs heb ik kunnen afmaken met die verstande dat er 15 tweepersoonskamers en 1 of 2 een persoonskamers geboekt worden en normaal gesproken halen wij dat makkelijk of zelfs nog meer dus ik ben voor het gemak hier maar even van uitgegaan mochten er minder kamers geboekt worden dan wordt het wel iets duurder maar goed we gaan nu eerst maar eens even kijken hoeveel Porsche vrienden en vriendinnen zich voor dit gezellige weekend gaan opgeven, en ja op verzoek van onze gastvrouw en gastheer als het mogelijk is deze opgave doen voor begin september a.s. dit omdat er al wachtende aanvragen voor dit hotel staan !!
Hier nog een link naar het hotel: https://portal.gastfreund.net/hotelonderdelinden/370524…
A.U.B bij uw opgave aangeven met hoeveel personen u komt en of u een of meerdere honden meeneemt en of u gebruik wil maken van het afscheid diner op de zondagavond, nou ik heb dacht ik mijn best weer gedaan en hoop op veel aanmeldingen tot later bericht groetjes van Linda en René en een pootje van onze groepsknuffel Hugo