Het najaarsweekend van vrijdag 22 september 2017 t/m zondag 24 september 2017

Beste Porsche 924 vriendenkring vrienden en vriendinnen voor jullie heb ik voor het najaar weekend dat gehouden wordt in het weekend van vrijdag 22 september 2017 t/m zondag 24 september 2017 een mooi hotel op een schitterende locatie gevonden in het Sauerland namelijk in het Waldhotel Einstein in het pittoreske dorpje Kirchhundem 57399 Böminghausen 8 Sauerland.

De Belgische eigenaar en Hollandse eigenaresse Erwin en Maartje zijn verleden jaar maart dit zeer goed lopende 5 sterren hotel begonnen en het ziet er naar uit dat wij hier een mooi en gezellig weekend kunnen verwachten.
Hoe gaat dit weekend er een beetje voor u uitzien? U wordt de vrijdag in het hotel verwacht tussen 15.00 uur en 18.30 uur waarbij u ontvangen wordt met een welkomst drankje hierna zal het drie gangen diner om ± 19.00 aanvangen en daarna is het nog eventjes gezellig natafelen op het terras buiten of voor de koukleumen binnen haha of u kunt een mooie wandeling maken in dit natuurgebied.

De zaterdag na het ontbijt gaan wij een mooie rondrit in dit schitterende gebied maken waarbij wij uiteraard de diverse bekende plaatjes zullen aandoen en wij waarschijnlijk ook weer een bezoekje zullen brengen aan het rariteitenmuseum: https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=de&u=http%3A%2F%2Fwww.curioseum-willingen.de%2F&prev=search e/o andere bezienswaardigheden (dit wordt bekend gemaakt na het voor(be)rijden van dit weekend, de zaterdagavond na het diner worden alle tafels en stoelen in de gezellige bar e/o andere ruimt aan de kant geschoven en wordt er muziek naar ieder wil gespeeld en kan er gedanst worden en natuurlijk zorgt Linda hier weer voor de versnaperingen en snacks.

De zondag na het ontbijt gaan wij dan weer op pad richting naar het ons allerbekende Party Centrum ’t Beugelke in Melderslo waar wij bij onze 924 clubvriend en vriendin Esther en Eduard Jansen het afscheidsdiner houden de prijs hiervoor is als vanouds 12.50 pp.en wat zij dit keer voor ons gaan verzorgen dat hoort u later in ieder geval is het eerste drankje weer voor hun rekening:https://www.facebook.com/beugelkemelderslo

Het hotel beschikt over een grote privéparkeerplaats, in het hotel vind je verder nog een sauna en de ‘Da Vinci’-kamer waar een computer staat om route’s te downloaden etc.etc., boeken- en spelletjeskast en toeristische informatie is aanwezig de Wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Met 15 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers, een studio (2 pers) en een appartement (4-6 pers) hebben ze in het hotel plaats voor 40 personen.

Aangezien ik nooit van tevoren weet hoeveel 924 clubleden zich voor een weekend aanmelden heb ik nu in het hotel 12 tweepersoonskamers gereserveerd en 1 eenpersoonskamer, momenteel zijn alle kamers in het hotel nog vrij dus heeft u interesse in dit weekend maar u nog niet opgegeven doe dit dan a.u.b. zo snel mogelijk.
Ja en de prijs voor dit geweldige weekend heb ik voor jullie kunnen houden op 135 euro p.p. en deze prijs is incl. het verwelkoming drankje, het verblijf in het hotel op basis van half pension, de entree in de museum(s) en de hapjes en chips verzorgd door Linda en de mooie verzorgde route/informatie map.

Voor mensen met een alergie e/o vegettariers wordt rekening gehouden.

ik zou zeggen bekijk eens rustig hun website:

http://www.waldhoteleinstein.com/Over-Einstein/

en Facebookpagina: https://www.facebook.com/WaldhotelEinstein

ik hoor het van jullie.
Groetjes van ons.
————————–————————–—————-
Deelnemers tot nu toe:

René en Linda en Lisa Hagedoorn
Esther en Eduard Jansen
Hans en Ria vd Tuijn
Paul en Tinie Moerman
Frans en Wuppie Bijlsma
Henk en Ritha van der Molen
Ed en Karin van minnen
Raimond en Connie Westhof
Jan Vooys en Alice Hoogervorst (onder voor behoud)
Jens slot.