Het Porsche 924 vriendenkring voorjaarsweekend 2019

Beste Porsche 924 vrienden en vriendinnen,
Ik heb voor het 924 vriendenkring voorjaarsweekend wat gehouden wordt van vrijdag 5 april 2019 t/m zondag 7 april 2019 een leuk kleinschalig familie hotel in Willingen gevonden dit hotel heeft 16 twee persoonskamers en deze heb ik allemaal gereserveerd voor ons tof he !!!!! mocht het zo zijn dat iemand alleen komt dan krijgt deze ook gewoon een tweepersoons kamer toegewezen alleen betaald die een extra toeslag van 10 euro per nacht, en het mooie aan dit hotel is ook dat honden zijn toegestaan en deze mogen ook mee in het restaurant!!! En voor uw viervoeter betaald u 6 euro per nacht, ook heeft het hotel een sauna en een solarium en op alle kamers WLAN kijk maar even op hun website:
https://landgasthof-sauer.de/index.php?id=188#c586
Wij zitten hier natuurlijk in een schitterende omgeving die volop de gelegenheid biedt voor mooie ritten en vertier.
Wat heb ik dit weekend voor u in petto?
De aankomst in het hotel kan op vrijdag vanaf 12.00 uur en Indien u dit wil kunt u hier dan nog lunchen of ’s middags koffie en cake nemen (dit is voor uw eigen rekening) het restaurant is de hele dag open, dus wij kunnen de hele dag door drankjes krijgen, ook kunt u in het hotel tegen betaling gebruik maken van de saune e/o solarium, op de vrijdagavond vangt het diner om 19.00 uur aan, en na dit lekkere avond eten kunt u zelf uw avond indelen, maar wel neem ik weer de Soundblaster boombox mee zodat wij de vrijdagavond in het hotel een lekker muziekje hebben en dit keer zonder dat deze zachter gezet hoeft te worden haha op de zaterdag gaan wij na het ontbijt een mooie rondrit in dit prachtige gebied maken waarbij wij ook weer eens een bezoekje brengen aan het rariteiten museum: https://www.curioseum-willingen.de/ en dan eens kijken wat voor attributen ze er nu na die paar jaar dat wij hier niet geweest zijn weer bij geplaatst hebben? Nou en dan de zaterdagavond na het diner dan heb ik voor jullie muziek geregeld deze avond verzorgt een Disk Jockey op zijn lap top voor ons een diverse van muziek dit begint na het diner om 20.30 uur en hij blijft totdat wij erbij neervallen haha gezellig wij hebben het hele rijk voor ons alleen.
Ja en dan op de zondag na het ontbijt dan gaan wij weer richting het Partycentrum het Beugelke in Melderslo: www.hetbeugelke.nl waar onze 924 vriendin en vriend Esther en Eduard Jansen voor ons voor de vaste prijs van 12.50 euro p.p. een warm + koud buffet of een chinees buffet voor ons hebben klaar staan en zoals altijd is het eerste drankje bij hun van het huis en de daarna gebruikte drankjes en het buffet dient u af te rekenen bij vertrek bij het Partycentrum, wat wij onderweg naar Melderslo nog gaan bezichtigen/bezoeken dat horen jullie van mij na het voorrijden. Ja en dan wat gaat u voor dit weekend betalen? De prijs voor dit weekend is 150 euro p.p. en deze prijs is inclusief het verblijf in het hotel op basis van half pension, het bezoek aan het museum, de verzorging van de livemuziek en natuurlijk de mooie route map en de hapjes en snacks van Linda, nou wij maken er weer een oergezellig weekend van.
U kunt zich vanaf heden NIET MEER voor dit weekend opgeven!!!! want alle 16 kamers zijn reeds geboekt u kunt alleen nog op een reservelijst voor als er eventueel uitvallers zouden zijn!!!:

De 924 vrienden en vriendinnen die zich tot nu toe hebben opgegeven: en wauw dit gebeurd massaal kanjers nog ff en we hebben kamers te kort !! dus helaas wie het eerst komt die …….
en anders hebben we het oktober weekend ook nog, toch?

01 René en Linda Hagedoorn + de groepsknuffel Hugo ?
02 Henk en Ritha van der Molen
03 Esther en Eduard Jansen
04 Ed en Karin van Minnen
05 Hans en Ria van der Tuijn
06 Frans en Wuppie Bijlsma
07 Paul en Tinie Minie Moerman
08 Jan Vooys en Alice Vooys – Hoogervorst + Bellefleur ? en Demelza?
09 Jens Slot + Jeroen de Kruijf
10 Marc en Twan van der Molen + de kanjer Brouwnie ?
11 Rudolf Vallinga en zijn kleinzoon Jowie
12 Fred en Elvira Dekker
13 Jimfrey en Charlene vd Gracht
14 Wim Steiger en Alette Marbus
15 Erik en Sandra Huijsman + 2 hondjes?
16 Noud en Henny Taabe
————————–————————–—————-
Op de reserve lijst voor als er uitvallers zijn staan:
01 Johan en Anneloes van den Enden (ik ben ook bezig voor hun nog wat te kunnen regelen)
02
03