Weekend in oktober 2013

Beste 924 vrienden en vriendinnen op veler verzoek dan nu ook een buitenland weekend in oktober en deze wordt gehouden op het weekend van vrijdag 11-10-2013 t/m zondag 13-10-2013 Wat heb ik voor uw kunnen regelen? Nou dat is een heel mooi Hotel aan de Rursee in het plaatsje  Simmerath-Einruhr in Duitsland, in het hotel krijgt u een hele mooie luxe kamer voorzien van  Douche/toilet en ook satelliet TV en wij hebben hier half pension in buffetvorm kijkt u maar eens even op hun website:http://www.hotel-seemoewe.de/index.php

 

Wat wij hier dit weekend allemaal gaan doen? dat moet ik t.z.t. eerst nog eventjes voor u gaan verkennen maar hier in deze mooie omgeving is van alles te doen:

 

http://www.hotel-seemoewe.de/umgebung.php

 

Zo kunnen we een bezoek brengen aan: het Slot / de krachtwerkcentrale – Stuwmeer / Abteikloooster /  een rondvaart op het meer maken / een rondrit met het treintje maken en nog veel meer zie hier een impressie:

 

http://www.rurseeschifffahrt.de/index.php?fahrpreise

 

http://www.rurseeschifffahrt.de/index.php?rursee-bahn

 

http://www.rwe.com/web/cms/de/8986/rwe/ueber-rwe/geschichte/geschichten-aus-der-rwe-geschichte/kraftwerk-heimbach-wird-100/

 

http://www.youtube.com/watch?v=hhTpILSaDks

 

Krijgen jullie er al zin in ???? nou wij wel hoor, op de laatste dag de zondag 13 oktober dus dan sluiten wij het weekend af bij ?? wordt nader bekend gemaakt.

Nou en zoals eerder al beloofd kost dit weekend u, incl. de uitstapjes die we maken (welke weet ik dus nog niet precies)  SLECHTS 135 euro p.p. nou leuker kan ik het niet maken toch?? (en goedkoper ook niet want dit is al te geef) U kunt zich voor dit fantastische weekend vanaf heden weer bij mij opgeven tot ± 15 september a.s. op het e-mail adres: [email protected] of via[email protected] (dit is op mijn mobiel.  Nou wij hopen natuurlijk weer dat er voor dit weekend genoeg aanmeldingen komen, aan mij zal het niet liggen ik heb mijn best voor jullie gedaan (en snel he !!!!) tot later bericht e/o tot spoedig ziens.

Groetjes van René & Linda en een poot van onze oldtimer Black/Gray mascotte Lisa.

 

Hieronder de deelnemers: