Jaarprogramma 2013

Hallo 924 vrienden en vriendinnen,

Omdat het in het jaar 2012 allemaal niet zo lekker verliep i.v.m. de gezondheid van Linda heb ik jullie beloofd om dit jaar 2x een buitenland weekend te organiseren en deze zijn nu bekend, op het weekend van vrijdag 12 april 2013 t/m zondag 14 april 2013 gaan wij naar ons oude vertrouwde gezellige Eifel stekkie in Strotzbusch:www.siebenbachtal.de de zaterdag gaan wij dan onder leiding van een Nederlandse touristische gids met de Porsches een hele mooie bezienswaardige rondrit maken en ’s avonds yes yes heeeeel veeeel gezelligheid, de afscheids middag/avond wordt natuurlijk weer gehouden bij onze fantastische 924 vriend en vriendin Esther en Eduard in hun prachtige partycentrum: www.hetbeugelke.nl meer bijzonderheden en wat u dit weekend gaat kosten hoort u eerdaags van mij maar zoals u weet geen cent te veel!!! toch?

noteer deze datum vast in uw agenda en als u zich hiervoor wilt opgeven dat kan vanaf heden op de             e-mailadressen: [email protected]  of op mijn mobiele telefoon: [email protected]

 

  weekend in oktober 2013

Beste 924 vrienden en vriendinnen op veler verzoek dan nu ook een buitenland weekend in oktober en deze wordt gehouden op het weekend van vrijdag 11-10-2013 t/m zondag 13-10-2013 Wat heb ik voor uw kunnen regelen? Nou dat is een heel mooi Hotel aan de Rursee in het plaatsje  Simmerath-Einruhr in Duitsland, in het hotel krijgt u een hele mooie luxe kamer voorzien van  Douche/toilet en ook satelliet TV en wij hebben hier half pension in buffetvorm kijkt u maar eens even op hun website: http://www.hotel-seemoewe.de/index.php

 

Wat wij hier dit weekend allemaal gaan doen? dat moet ik t.z.t. eerst nog eventjes voor u gaan verkennen maar hier in deze mooie omgeving is van alles te doen:

 

http://www.hotel-seemoewe.de/umgebung.php

 

Zo kunnen we een bezoek brengen aan: het Slot / de krachtwerkcentrale – Stuwmeer / Abteikloooster /  een rondvaart op het meer maken / een rondrit met het treintje maken en nog veel meer zie hier een impressie:

 

http://www.rurseeschifffahrt.de/index.php?fahrpreise

 

http://www.rurseeschifffahrt.de/index.php?rursee-bahn

 

http://www.rwe.com/web/cms/de/8986/rwe/ueber-rwe/geschichte/geschichten-aus-der-rwe-geschichte/kraftwerk-heimbach-wird-100/

 

http://www.youtube.com/watch?v=hhTpILSaDks

 

Krijgen jullie er al zin in ???? nou wij wel hoor, op de laatste dag de zondag 13 oktober dus dan sluiten wij het weekend  af bij ???? dit hoort u nog.

Nou en zoals eerder al beloofd kost dit weekend u, incl. de uitstapjes die we maken (welke weet ik dus nog niet precies)  SLECHTS 135 euro p.p. nou leuker kan ik het niet maken toch?? (en goedkoper ook niet want dit is al te geef) U kunt zich voor dit fantastische weekend vanaf heden weer bij mij opgeven tot ± 15 september a.s. op het e-mail adres: [email protected] of via[email protected] (dit is op mijn mobiel.  Nou wij hopen natuurlijk weer dat er voor dit weekend genoeg aanmeldingen komen, aan mij zal het niet liggen ik heb mijn best voor jullie gedaan (en snel he !!!!) tot later bericht e/o tot spoedig ziens.

Groetjes van René & Linda en een poot van onze oldtimer Black/Gray mascotte Lisa.

 

Aangemaakt: 25 jan 2013 – Laatst gewijzigd: 25 jan 2013

 

 

 

 

 

Beste 924 vrienden en vriendinnen,

 

OP ZATERDAG 9 NOVEMBER 2013 IS HET WEER ZO VER !!!!!!!!!

 

Want: dan is er weer bij onze 924 vrienden Esther en Eduard Jansen in hun prachtige Partycentrum ’t Beugelke te Melderslo  de 924 vriendenkring jaarafsluiting, MAAR !!!!

 

dit gezellige samenzijn gaat (als u dit wilt) net zoals 2 jaar geleden hartstikke gezellig door tot zondag de 10e november 2013.

 

Hoe gaat deze gezellige jaarafsluiting / slapeloze pyjama nacht er voor u uitzien?

 

U wordt verwacht vanaf ± 14.00 uur in het partycentrum ’t Beugelke  gelegen aan de Denenweg 30 (5962 NC) te Melderslo: http://www.hetbeugelke.nl alwaar u vriendelijk wordt ontvangen met een lekker drankje naar keuze en hierbij een lekkere koek of plakje cake, na het binnen druipen van alle 924 vrienden/vriendinnen zullen wij dan om zo ongeveer 16.00 uur beginnen met diverse (oud) Hollandsche spelletjes waar onder het Twisterspel, nadat wij ons allen hier dan helemaal op uitgeleefd hebben zal er zo rond de klok van 19.00 uur een overheerlijk Chinees buffet voor ons gereed staan mmmm.

Als wij voldaan zijn van al dit lekkers dan gaan wij al deze calorieën er weer uitwerken door middel van ????? Ja Ja EEN GEZELLIGE DISCO  met muziek voor ieder wat wils!!!

Ja en dan voor degene die willen blijven slapen en zondagochtend meedoen aan het heerlijke ontbijt wordt hierna de “danszaal”weer omgetoverd als slaapzaal, dus de stretchers / luchtbedden “oude matrassen etc. etc. worden allemaal weer tevoorschijn gehaald en geïnstalleerd, en is het na het aanhoren van alle moppen en stoere verhalen en onverwacht gelaten winderigheden tijd om te gaan slapen.

En dan de zondag nadat u uw (hopelijk) voldoende nachtrust heeft gehad en uzelf weer in de plooi gestreken heeft gaan wij beginnen (zo rond 10.00 uur) aan het heerlijke ontbijt en hierna gaan wij nog eventjes gezellig napraten en misschien toch nog eventjes een spelletje doen en dan zo in de loop van de dag gaan wij dan weer richting huiswaarts.

 

En dan nu voor degene die dit echt willen weten wat u deze dag e/o dagen gaat kosten?

Alles wat u deze dag e/o dagen gebruikt is all-in, dus de koek(en) cake het buffet – het ontbijt en of u nu de hele dag cappuccino drinkt of bier of chocomel het maakt allemaal niet uit.     Als u besluit om alleen de zaterdag tot na het buffet en daarna de koffie etc. te blijven dan kost u dit slechts 30 euro p.p. besluit u om lekker lang te blijven en u gaat pas de zondagmiddag er vandoor dan betaald u slechts 37.50 euro p.p. ( leuker kunnen ze het niet maken toch?) en goedkoper ook niet het is te geef.

 

Het verschuldigde bedrag wordt door u op de zaterdag of zondag aan Esther of Eduard betaald.

 

Wilt u aan deze fantastische dag of dagen meedoen, geeft u zich hiervoor dan op voor maandag 4 november 2013 a.s. via het e-mail adres:[email protected]

Zoals gewoonlijk hopen wij weer op een “te gekke (blijven pitten) opkomst.

Groetjes van ons en tot gauw.