Gezellige jaarafsluiting 2013

René Hagedoorn

Ja daar is ie dan weer na ons gezellige weekend in Simmerath kijken onze 924vrienden&vriendinnen ( en eventuele nieuwkomers) al weer vol verlangen uit naar de pyjama party op 9 november 2013 a.s. dus hieronder nog even de gegevens:

OP ZATERDAG 9 NOVEMBER 2013 IS HET WEER ZO VER !!!!!!!!!
Want: dan is er weer bij onze 924 vrienden Esther en Eduard Jansen in hun prachtige Partycentrum ’t Beugelke te Melderslo de 924 vriendenkring jaarafsluiting !!!!
Dit gezellige samenzijn gaat (als u dit tenminste wilt) net zoals 2 jaar geleden hartstikke gezellig door tot zondag de 10e november 2013.
Hoe gaat deze gezellige jaarafsluiting / slapeloze pyjama nacht er voor u uitzien?
U wordt verwacht de zaterdag 9 november 2013 vanaf ± 14.00 uur in het partycentrum ’t Beugelke gelegen aan de Denenweg 30 (5962 NC) te Melderslo:http://www.hetbeugelke.nl/ alwaar u vriendelijk wordt ontvangen met een lekker drankje naar keuze en hierbij een lekkere koek of plakje cake, na het binnen druipen van alle 924 vrienden/vriendinnen ( en nieuwelingen? ) zullen wij dan om zo ongeveer 16.00 uur beginnen met diverse (oud) Hollandsche spelletjes waar onder het Twisterspel, nadat wij ons allen hier dan helemaal op uitgeleefd hebben zal er zo rond de klok van 19.00 uur een overheerlijk Chinees buffet voor ons gereed staan mmmm.
Als wij voldaan zijn van al dit lekkers dan gaan wij al deze calorieën er weer uitwerken door middel van ????? Ja Ja EEN GEZELLIGE DISCO met muziek voor ieder wat wils!!!
Ja en dan voor degene die willen blijven slapen en zondagochtend meedoen aan het heerlijke ontbijt wordt hierna de “danszaal” weer omgetoverd als slaapzaal, dus de stretchers / luchtbedden “oude matrassen etc. etc. worden allemaal weer tevoorschijn gehaald en geïnstalleerd, en is het na het aanhoren van alle moppen en stoere verhalen en onverwacht gelaten winderigheden tijd om te gaan slapen.
En dan de zondag nadat u uw (hopelijk) voldoende nachtrust heeft gehad en uzelf weer in de plooi gestreken heeft gaan wij beginnen (zo rond 10.00 uur) aan het heerlijke ontbijt en hierna gaan wij nog eventjes gezellig napraten en misschien toch nog eventjes een spelletje doen en dan zo in de loop van de dag gaan wij dan weer richting huiswaarts.
En dan nu voor degene die dit echt willen weten wat u deze dag e/o dagen gaat kosten?
Alles wat u deze dag e/o dagen gebruikt is all-in !!!! dus de koek(en) cake het buffet – het ontbijt en of u nu de hele dag cappuccino drinkt of bier of chocomel het maakt allemaal niet uit. Als u besluit om alleen de zaterdag te komen en tot na het buffet en daarna de koffie etc. te blijven dan kost u dit geheel slechts 30 euro p.p. besluit u om lekker lang te blijven en u gaat pas de zondagmiddag / avond er vandoor dan betaald u slechts 37.50 euro p.p. ( leuker kunnen ze het niet maken toch?) en goedkoper ook niet het is te geef.
Het verschuldigde bedrag wordt door u op de zaterdag of zondag zelf aan Esther of Eduard betaald.
Wilt u aan deze fantastische dag of dagen meedoen, geeft u zich hiervoor dan op voor maandag 4 november 2013 a.s. via het e-mail adres: [email protected]
Zoals gewoonlijk hopen wij weer op een “te gekke (blijven pitten) opkomst.
Groetjes van ons en tot gauw.
P.S. wilt u wel het hele weekend komen/ blijven, maar niet blijven slapen in de party ruimte en u bent in het bezit van een camper of caravan dan bent u ook van harte welkom hier, want Esther en Eduard hebben achter hun partycentrum voldoende plaats hiervoor en u kunt dan al de vrijdagmiddag/avond aankomen, en bent u geen lid van onze 924vriendenkring maar u wil wel eens zo een gezellig weekend meemaken? Ook dan bent u van harte welkom, en voor de prijs hoeft u het niet te laten.