Gezellige jaarafsluiting 2011

Beste Porsche 924 vrienden & vriendinnen de datum voor de gezellige middag/avond (weekend) jaarafsluiting is bekend deze wordt gehouden op zaterdag 12 november2011 a.s. en nee dit keer eens niet in Noord-Holland maar in Limburg en wel bij onze zeer gewaardeerde 924 vriend en vriendin Eduard en Esther Jansen in hun sfeervolle en gezellige partycentrum “Het Beugelke”in Melderslo www.hetbeugelke.nl en hoe zit deze gezellige middag/avond er voor u uit? Wij gaan dit keer geen rondritje vooraf rijden want de meeste van ons (waaronder ik zelf) moeten al genoeg kilometers rijden (maar dit is echt de moeite waard hoor) Nee u wordt dit keer gewoon verwacht om 15.00 uur of voor degene die dit niet kunnen halen wat later, en u wordt vanouds ontvangen met koffie/thee e/o fris met daarbij uiteraard een heerlijk stuk Limburgse vlaai daarna om ± 16.00 uur gaan wij ja ja het is echt waar wij gaan handboogschieten en na dit spektakel gaan wij zo rond 18.00 uur aanvangen met het voor ons klaarstaande overheerlijke warm en koud buffet na al dit lekkers en de cappuccino etc.etc. gaan wij zo rond 19.30 uur Beugellen (de kunst en spelregels van het Handboogschieten en het Beugellen legt Eduard u natuurlijk van tevoren eerst uit) dit Beugellen zal zo om en nabij 22.00 uur afgelopen zijn en daarna bent u vrij om nog even lekker te blijven na keuvellen of om de terug reis naar huis te starten of !!!! Eduard en Esther geven u de gelegenheid om te kunnen blijven slapen dit geschied dan met een man/vrouw of 20 in de eetzaal dus gewoon een slaapzak en toebehoren vouwbed / rolmatras etc. etc. meenemen en dit beloofd weer een dolle boel te worden en voor 5 euro bieden zij u dan zondagochtend een geheel verzorgd ontbijt aan, en heeft u een caravan / camper / vouwwagen / bestelbus met matras of iets dergelijks dan bent u daarmee ook welkom en deze kunt u geheel gratis bij hun op het terrein parkeren en kunt u in uw eigen toko overnachten en heeft u in dit alles geen zin, nou dan bespreekt u toch gewoon in de buurt een Hotel/pension toch????? gewoon doen.

En wat gaat dit alles u nu weer kosten nou u snapt het al hè niet te veel natuurlijk want Eduard en Esther hebben hart voor onze vriendenkring en halen ons niet het vel over de neus integendeel voor dit alles incl. vrij drinken van wijn/bier/fris /koffie/thee etc.etc. (geen mixjes!!!) voor dit alles betaald u slechts 32.50 euro p.p. dit bedrag betaald u op de dag zelf aan Esther e/o Eduard en nog een voordeel u hoeft niet persé met de Porsche te komen maar gewoon met uw “winterbakkie” of eerder genoemde voertuigen en u kunt meenemen wie u wilt uw: kinderen/familie/vrienden/kennissen/ en andere mee eters het maakt niet uit hoe meer zielen hoe meer vreugd laat Esteher en Eduard niet in hun hempie staan (want het is koud in november) dus geef u massaal op voor deze gezellige middag/avond/weekend

 

U kunt zich bij mij opgeven voor dit ozo gezellige weekend e/o deze zaterdag, tot en met maandag 7 november 2011 a.s. op mijn e-mailadres: [email protected]  en als u blijft slapen dan a.u.b. ook vermelden ik blijf ook slapen met …personen of dat u met een of meerdere speciale voertuigen komt.