De gezellige jaarafsluiting 2015

Beste Porsche 92 vrienden en vriendinnen,

Hierbij nog even de datum van de gezellige jaarafsluiting 2015 !!! ( ja ja ik weet het we zijn er vroeg bij) en hoe deze dag e/o weekend er voor u uit gaat zien en wat de kosten hiervoor zijn:

De zaterdag e/o het gehele weekend begint op de zaterdag 21 november 2015 u wordt dan tussen 9.00 uur en 9.30 uur verwacht bij onze club vrienden Esther en Eduard in hun mooie partycentrum ’t Beugelke in Melderslo: www.hetbeugelke.nl u wordt hier ontvangen met een kopje koffie/thee e/o fris met daarbij een overheerlijk stuk Limburgse vlaai, daarna wordt er wat leuks georganiseerd waarschijnlijk wichelroede lopen, hierna komen wij bij het partycentrum terug en kunnen wij ons vermaken met de daar aanwezige oud Hollandse spelletjes, tussendoor hebben wij dan nog een gigantisch maal (wat dit zal zijn is nog een verassing) maar dat het lekker en overvloedig is, dat is een feit!!! En daarna zetten wij de spelletjes voort of gaan wij nog wat beugelen e/o handboogschieten of ? of ? of ? we zien wel in ieder geval gaan we daarna sowieso lol maken met een karaoke en disco avond!!!! En dan tja dan in de late uurtjes de pyjama party haha, wat moet u daar nu weer van denken hè? Nou de meesten van u weten wel wat dit inhoudt,namelijk met z’n allen in een grote zaal op luchtbedden of legerbedden of ouwe matrassen of weet ik veel wat, als het maar bij elkaar ligt haha en dan worden er natuurlijk weer moppen getapt, slap geouwehoerd, gesnurkt,gespookt en weet ik veel wat niet meer (eigenlijk wil ik dat ook niet weten haha) voor de gene die zo’n weekend graag eens willen meemaken maar die om wat voor reden dan ook niet met z’n allen in een gemeenschappelijke zaal willen liggen zijn er dit keer ook aparte ruimtes aanwezig, nou leuker kunnen ze het niet maken, toch?
De zondagochtend (nadat we allen geen oog hebben dicht gedaan!!! haha) zal wel mee vallen worden wij getrakteerd op een uitgebreid ontbijtje met eitje!!! En ja daarna mag u zelf uitmaken wat u doet, of u daarna al aanstalten maakt om richting huis te gaan of dat u nog lekker gezellig een dagje blijft hangen en na kletsen etc.etc.
Alle drankjes die u dit weekend nuttigt (behalve dan eventueel mixjes dit in overleg met Esther e/o Eduard) zitten bij de prijs inbegrepen evenals al het eten wat u gepresenteerd wordt, en dit alles kost u hooguit 40 euro per persoon!!!! De exacte prijs wordt later nog bekend gemaakt deze kan nog iets goedkoper uitvallen, maar die 40 euro vind ik persoonlijk al een weggevertje!!!
Voor degene die allen de zaterdag willen komen en “s avonds weer naar huis gaan deze betalen 7.50 euro per persoon minder !!!!

Nou u heeft nog ruim een jaar de tijd om u voor dit evenement op te geven haha maar goed u kunt deze datum vast noteren en er rekening mee houden!!
Tot later bericht

Groetjes van Linda & René en een pootje van onze Black / Gray mascotte Lisa.